Asociatia Bertaland

0
219

Despre BertaLand

BertaLand este visul meu , de mică – centru pentru seniori și animale, mai exact! Între timp, intrând în contact mai des cu copii  am realizat că este nevoie de sprijin și pe acest segment. Iar treptat, citind mult pe acest subiect, am realizat că cele trei categorii se pot contopi foarte frumos, și mai ales foarte terapeutic!

Numele asociației este de fapt numele tatălui meu, Torok Bertalan care ne este alături din Cer – nume la care am adăugat un „D” de la „Dreamer”  și astfel s-a născut acest LAND al lucrurilor frumoase, făcute de dragul binelui.

Care e ideea BertaLand?

BertaLand își dorește să creeze un centru (și o comunitate în jurul acestui centru), care să ajungă la aceste trei categorii și să le îmbunătățească calitatea vieții asigurarea unui spațiu sigur, atractiv și activ prin organizarea unor activități de socializare, de mișcare și de creație pentru seniori, copii și animale. De ce toate TREI? Pentru că noi NU PUTEM și NU VREM să alegem – toate cele trei categorii ne sunt la fel de dragi și problemele lor sunt la fel de importante pentru noi, așadar căutăm soluții mereu pentru toate cele trei, împreună sau separat. Dacă nici VOI nu puteți alege între a ajuta doar bunici, doar copii, doar animale – vă așteptăm alături de noi!

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.