Asociatia BILF este o organizate umanitara, neguvernamentala, nonprofit ce are ca scop desfășurarea de activități și servicii socio-comunitare pentru a răspunde nevoilor individuale sau de grup în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale, rezolvarea problemelor societății, creșterea calității vieții categoriilor sociale defavorizate (copii, tineri, adulți), persoane cu nevoi speciale, persoane varsnice.

Sprijina, de asemenea, familii cu mulți copii, persoane lipsite de condiții minime de trăi, femei abuzate, tineri aflați în dificultate, copii străzii, persoane fără locuința, persoane care au fost supuse unor forme grave de violență psihică, fizică sau sexuală.

“Proiectele noastre sociale isi propun sa ne aduca mai aproape de oameni, de sufletele lor, de suferinta lor, sa vina in ajutorul semenilor noştri care se gasesc in situaţii dificile, uneori insurmontabile. Credem ca este important sa ne implicam in comunitatile din care facem parte si sa oferim sprijin celor care au nevoie de ajutor. Dorim sa formam o comunitate de oameni carora sa le pese de ceea ce se intampla in jur.”

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.