Asociația Creștem România Împreună

0
522

Cine suntem?

Asociația Creștem România Împreună a apărut ca o necesitate în viața societății românești, având ca principal scop promovarea și susținerea drepturilor și intereselor sociale, culturale, economice și profesionale ale românilor aflați în România sau în afara țării.

Credem în România și în capacitatea noastră de a deveni mai buni. Pentru că valorile în care credem sunt integritatea, responsabilitatea și implicarea socială.

Românismul este o stare de spirit. Este o normalitate. Este acel sentiment de putință și dorință, de multe ori nemanifestat, prin care mulți dintre noi nutresc gânduri bune pentru aproapele lor. Este tradiționalist, în sensul în care este de multe ori ancorat în trecutul istoric glorios al acestui popor. În același mod în care este ancorat în tradițiile atât de pline de identitate ale țăranilor și nu numai.

Însă el nu se manifestă doar în trecut, ci și în viitor. Un viitor care de multe ori pare o întoarcere la un set de principii pierdut în negura timpurilor, atunci când totul avea o noimă, un tempo, o măsură a existenței fiecăruia dintre noi ca individ. Dar și ca comunitate.

Apărând ca și o consecință a unor așteptări neîmplinite, fie din cauza unor încercări de a emula seturi de valori care nu se pretează societății noastre, fie că rezultatele sistemelor economice, sociale, culturale și politice actuale au generat numai eșecuri, Asociația Creștem România Împreună promovează Românismul ca alternativă naturală, apărută în ethosul poporului, dornic de regăsire, într-o lume globalistă.

Plantează în România

Un set de proiecte menite să crească gradul de conștientizare asupra importanței mediului, dar și asupra conștientizării faptului că fiecare dintre noi suntem tributari naturii. Proiectul “Plantează în România” se remarcă între celelalte proiecte de mediu. În primul rând prin diversitate, prin mulțimea de componente care-l întregesc și îl fac aparte.

 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.