Asociația Culturală Fanzin

1
365

DESPRE NOI

Asociația Culturală Fanzin este o organizație non-profit (ONG), al cărei scop declarat este de a crea evenimente culturale unice, de calitate, care să corespundă cerințelor publicului brașovean.

Asociația Fanzin este reprezentată de Marian Gîlea în calitate de Președinte, are 3 membri și 4 angajați permanenți. La fiecare eveniment lucrăm cu o echipă de speciliaști ce au rolul de consultanți artistici.

De asemenea, la fiecare dintre evenimentele noastre colaborăm cu o echipă de voluntari, independenți sau provenind din diverse organizații. Astfel, tineri cu vârste cuprinse între 17-25 ani au oportunitatea de a lua parte la acte culturale de excepție, dezvoltându-și în același timp competențe și abilități în organizarea de evenimente culturale.

Scopul declarat al Asociației Culturale Fanzin este de a crea evenimente culturale unice, de calitate, care să corespundă cerințelor publicului brașovean.

IMPACTUL IN COMUNITATE

Prin evenimentele pe care le organizăm dorim să asigurăm diversitate în oferta culturală existentă la Brașov și susținem accesul liber la cultură pentru toate categoriile de public prin oferirea oferirea de gratuități și reduceri de 75% la bilete pentru anumite categorii de persoane, organizarea de activități culturale și workshop-uri gratuite (masterclass-uri de muzică la festivalul de jazz & blues, workshop-uri si conferința la Dracula Film Festival, atât pentru concurenții Dracula Digital, cât și pentru publicul larg, spectacole de teatru în aer liber cu acces gratuit la Săptămâna Comediei, proiectii gratuite la Love Story Festival si Dracula Film).

Proiectele noastre sunt realizate în colaborare cu mediul privat și/sau cu instituțiile publice locale, județeneșinaționale (Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Județean Brașov, Centrul Național al Cinematografiei prin atragerea de finanțări nerambursabile), instituțiile culturale locale (Teatrul Sică Alexandrescu, Centrul Cultural Reduta, Cinemateca Patria, Muzeul Județean de Istorie Brașov), și comunitatea de voluntari, stimulând astfel parteneriatele și cooperarea în sectorul cultural, dar și implicarea comunității în viața culturală a orașului.

Distribuie:

1 COMENTARIU

  1. Felicitări Asociației Culturale Fanzin pentru dedication si tot ce realizează pentru a promova cultura și accesul la aceasta în orașul Brașov! Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima respectul și admirația noastră pentru acest proiect minunat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.