Asociația De Tineret – Amias small school

0
129

CE ESTE AMIAS 

Asociația De Tineret – Amias small school este o școală recunoscută internațional, cu un curriculum britanic, care încurajează copiii să exploreze și să-și descopere propriile forme de exprimare. La Amias, fiecare copil se simte acasă, având o educație personalizată, concentrată pe dezvoltarea abilităților înalte și emoțională. Iubirea, bucuria și prietenia sunt promovate, iar bullying-ul și presiunea sunt excluse.

Despre Amias small school

Am pornit cu un vis: să sprijinim copiii cu o abordare educațională relaxată, complet diferită de sistemul clasic. Astfel, Asociația De Tineret – Amias small school a fost înființată.

Relaxat nu înseamnă superficial. La Amias small school, metodologiile noastre adaptate nevoilor și abilităților copilului oferă o abordare relaxată. Aceasta include programa și metodele de predare personalizate, în plus de programul zilnic de mentorat individualizat, unde copiii sunt încurajați să descopere și să dezvolte abilitățile și pasiunile lor.

La noi copiii nu sunt judecaţi sau evaluaţi, ci sunt pregătiţi să devină oameni liberi şi echilibraţi. Punem accent pe ocrotirea abilităţilor naturale prin diversificarea activităţilor educaţionale, sportive şi culturale. Am creat astfel un mediu relaxant de învăţare şi cultivare a măiestriei. Punem în valoare aptitudinile sociale, morale şi spirituale lăsând copiii să crească şi să se dezvolte în ritmul propriu, fără presiuni sau constrângeri, fără competiţie. Fiecare dintre copiii noştri este învingător în propria poveste.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.