Asociația Emoții

0
200

Despre noi​!

Asociatia ,, Emotii “ – infiintata in aprilie 2016 ( dintr-o dorinta mai veche de 5 ani, perioada care a permis si o analiza in timp ) isi propune sa creeze, sa sustina multiple actiuni/programe care sa ajute la dezvoltarea sanatatii emotionale a copiilor si adolescentilor .
Ne-am propus sa cream emotia, sa o dezvoltam, sa o impartasim cu toti sustinatorii si participantii la actiunile noastre .
Evenimentele/actiunile derulate timid dar ferm in scurta perioada de activitate, ne-au fost rasplatite … tot cu emotii !
Vom continua sa ne atingem scopul prin actiunile la care lucram si va vom informa constant de realizarile asociatiei noastre .

Asociatia ,,Emotii” isi propune prin obiectivele si activitatile sale sa promoveze sanatatea fizica, mintala si emotionala a copiilor, adolescentilor si tinerilor, educarea acestora spre autocunoastere si dezvoltare personala. De asemenea, Asociatia  isi propune sprijinirea acestora pentru a dobandi pregatirea necesara unei bune realizari personale si profesionale in viata, promovarea valorilor specifice identitatii socio-culturale romanesti, crearea unei responsabilitati colective si individuale cu o coeziune sociala mai ridicata  .

Emotiile si “fluturasii în stomac” sunt bune; ele sunt semne fizice ca esti în regula si activ din punct de vedere mintal. Sa faci fluturasii respectivi sa zboare în formatie ordonata, acesta e secretul! 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.