Asociația FDP – Protagoniști în Educație

0
181

CINE SUNTEM?

Valorile Asociației FDP – Protagoniști în Educație

  • UNICITATE
  • ÎMPREUNĂ – A ÎNSOȚI ȘI A NE LĂSA ÎNSOŢIŢI
  • ÎNVĂȚĂM DIN EXPERIENȚE ȘI VALORIFICĂM LECȚIILE ÎNVĂȚATE

Misiunea noastră

Asociația FDP își asumă cu hotărâre misiunea de a promova educația și incluziunea socială, concentrându-se în special pe cei mai vulnerabili membri ai comunității. Prin eforturile noastre, ne propunem să le oferim acestora nu doar sprijin, ci și instrumentele necesare pentru a deveni protagoniștii propriei vieți. În viziunea noastră, fiecare individ are potențialul de a-și modela propria poveste și de a contribui activ la comunitatea din care face parte.Asociația FDP - Protagoniști în Educație

De peste 27 de ani, ne dedicăm cu empatie misiunii noastre. Zilnic, lucrăm pentru a oferi acces egal la educație și o copilărie normală copiilor defavorizați. În calitate de Asociația FDP – Protagoniști în Educație, ne-am asumat scopul de a încuraja acești copii să-și construiască o viață autonomă, să dezvolte relații sănătoase și să dobândească o stimă de sine crescută.

Viziunea noastră

Credem că fiecare individ este unic și își poate valorifica talentele prin educație și integrare în comunitate. Ne angajăm să promovăm o viziune inclusivă, unde diferențele sunt văzute ca o sursă de bogăție și învățare reciprocă.
Asociația FDP - Protagoniști în Educație

Noi suntem ferm convinși că educația are puterea de a transforma vieți, iar prin promovarea empatiei ne propunem să contribuim la crearea unor comunități mai sigure și mai incluzive. Noi, Asociația FDP – Protagoniști în Educație, ne angajăm să facilităm un        viitor mai bun pentru fiecare individ.

 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.