Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Povești

0
168

Despre Asociația Încotroceni

Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Povești este o comunitate simbol a Bucureștiului, cu o istorie veche, plină de case, de grădini și de oameni cu povești frumoase, care merită spuse și cunoscute. Mulți dintre cei care locuiesc în Cotroceni se identifică printr-un spirit comun, de apartenență la un spatiu de locuire special.

asociația incotroceni

 

 

Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Povești și-a propus să facă din Cotroceni un spațiu mai bun de locuire, un cartier mai primitor și mai armonios, în care calitatea vieții să crească. Scopul nostru îl constituie dezvoltarea, promovarea și sprijinirea comunității din cartierul Cotroceni și a identității acestuia, pe direcții de acțiune:

  • social – cultural
  • arhitectură, urbanism și infrastructură

Vrem să construim o comunitate puternică, activă și sigură, bazată pe valori esențiale: Implicare comunitară – membrii comunității sunt implicați activ în acțiuni și proiecte care îmbunătățesc traiul zilnic al membrilor comunității.

Proiecte Încotroceni– Oameni, Idei, Povești

Încotroverzi

Încotroverzi este un grup de inițiativă civică, format în cadrul Comunității Încotroceni. Cu ajutorul Asociației Incotroceni și a vecinilor din cartier, am început în februarie 2021 câteva proiecte de mediu prin care oferim celor interesați instrumente concrete pentru tranziția spre…Citește mai mult

Casa Încotroceni

Proiect prin care vrem să vorbim cu vecinii noștri despre ce înseamnă patrimoniu construit, cum facem să îl întreținem și să îl valorificăm. Descarcă broșura Casa Încotroceni Cotroceniul este un cartier de referință al Bucureștiului, un loc cu o istorie….Citește mai mult

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.