Asociația Îngeri pentru Suflete

0
322
Povestea noastra

Asociația nonguvernamentală “Îngeri pentru Suflete” s-a născut din dorința de ajuta copiii și bătrânii din mediile defavorizate ale României, de a face bine, a aduce un zâmbet pe chipurile celor care n-au mai zâmbit de mult.

Asociația Îngeri pentru Suflete a fost fondată în anul 2019 de Alexandra Timar, încurajată și sprijinită de tatălui ei; prin această asociație, ea și-a dorit să aducă o schimbare reală în societate. Practicau voluntariat încă din liceu, Alexandra Timar și echipa de voluntari au activat în alte asociații. Ideea ONG-ului a luat naștere odată cu primul eveniment de strângere de haine și alimente neperisabile, majoritatea donate de rude și prieteni.

Îngeri pentru Suflete” numără 300 de voluntari în țară și străinătate, și ei crescuți cu un puternic simț al empatiei față de cei din jur, care își doresc să contribuie în orice fel posibil pentru a ușura viața celor care nu au fost la fel de norocoși.

ALEXANDRA TIMAR
Fondator
“Noi considerăm că empatia se învață. De aceea, toți voluntarii noștri împart câte o frântură din sufletul lor cu fiecare copil sau bătrân. Ne implicăm trup și suflet în fiecare proiect și desfășurăm o activitate continuă de strângere de pachete și distribuire pe tot parcursul anului. În momentul de față desfășurăm proiecte umanitare în 12 județe din țară și avem planuri de a ne extinde. Avem aproximativ 300 de voluntari care dăruiesc o fărâmă din timpul lor pentru a-i ajuta pe cei din jur. Pe parcursul celor 4 ani de experiență am reușit să ajutăm peste 40.000 de oameni.”
Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.