Asociatia Lumira

1
115

Despre noi

Lumira este organizația care își propune să cultive relația omului cu mintea, corpul și emoțiile, dar și a conexiunii sale cu  natura, prin organizarea de evenimente de dezvoltare personala și auto-cunoaștere.​ ​​

Misiunea noastră este de a crea o comunitate de oameni mai conștienți și mai empatici, crescând nivelul de bunăstare mentală, fizică și emoțională a acestora. Dorim să trăim într-o lume mai bună, iar terapia și practicile de dezvoltare personală,                                                                 oferite către publicul larg, sunt modul prin care                                                                 am ales să contribuim la formarea acesteia. 

Istoria Lumira

Lumira a luat naștere în 2018, din necesitatea asocierii formelor de terapie și în căutarea unor modele mai integrative de practici, care să producă un efect mai puternic. De-a lungul timpului, am observat specialiștii din lumea psihoterapiei și facilitatorii liber profesioniști, lucrând independent. De aici a pornit ideea de colaborare și îmbinare, ce poate oferi o eficiență mai ridicată practicilor corporale și psihice. Ființa umană este complexă, iar noi considerăm că ar avea de câștigat dacă specialiștii ar lucra împreună în întâmpinarea completă și integrală a nevoilor omului. 

Evenimentul principal al asociației, „La Luminiș”, s-a născut din nevoia de a face parte dintr-un grup unit, cu valori similare, dar și cu limite sănătoase și reguli clare. Participanții găsesc în Lumira un spațiu unde să pot să fie autentici și să se simtă în siguranță, unde își pot manifesta diferite părți ale ființei și personalității lor, în cadrul mai multor activități. Credem că prin intermediul unui număr mai mare de practici, putem descoperi mai ușor ce ni se potrivește, ce ne poate ajuta cu adevărat, și ce obiceiuri putem prelua și continua să implementăm mai departe.

Distribuie:

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Lumira pentru lansarea acestei initiative uimitoare, care aduce o reala schimbare in modul in care facem terapie si imbunatatim viata noastra in mod responsabil! Grandioasa lucrare pe care o faceti aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.