Asociația Magic Seniors

0
196

DESPRE NOI

Asociația Magic Seniors – o organizație neguvernamentală care a pornit la drum la începutul anului 2019 din dorința de a promova conceptul de senior activ în România.

Ne propunem atât crearea și implementarea unei punți solide între generații, cât și elaborarea unui sistem prin care tinerii și seniori să învețe unii de la alții și să construiască împreună.

Care este misiunea noastră?

Menținem și creștem calitatea vieții persoanelor vârstnice din România prin activități intergeneraționale (mișcare, socializare, jocuri, donații în produse, suport IT etc).

Care este scopul nostru?

Promovarea și susținerea educației, învățării și menținerii unui stil de viață activ a cetățenilor seniori din România prin intermediul schimburilor culturale intergeneraționale.

PROIECTELE NOASTRE

Masa Confesiunilor (August – Septembrie 2022)

Peste 100 de seniori din București, Galați și Ploiești au avut parte de mese ale confesiunilor pe parcursul lunii August și Sepembrie.

Scopul proiectului a fost ca seniorii din centrele de zi să comunice mai mult, să se asculte unii pe alții și să creeze relații de prietenie reale bazate pe încredere.

 

Ajutor Magic pentru Ucraina (Martie – Aprilie 2022)

În lunile martie și aprilie ale anului 2022, am fost alături de peste 200 de refugiați ucrainieni cazați în Sectorul 3 al Bucureștiului. Alături de 5 voluntari, studenți la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București, am donat peste 300 de produse (alimente, igienico-sanitare, jucării) și am adus zâmbetele în sufletele famililor din Ucraina.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.