Asociatia MaiMultVerde

Cine suntem?

Asociatia Mai Mult Verde a fost înființată în 2008 din convingerea că grija pentru oameni şi pentru natură ar trebui să devină o prioritate pe agenda fiecăruia dintre noi.

De atunci și până acum, cu sprijinul sponsorilor, finanțatorilor și partenerilor noștri, desfășurăm proiecte de împădurire, protecția biodiversității, educație de mediu, transport alternativ, prevenirea risipei alimentare și combaterea poluării cu plastic a apelor. În toate proiectele noastre am implicat comunități locale, voluntari și autorități publice, dar și public larg și mass-media.

Ne-am asumat obiectivul de a crea o comunitate activă de voluntari care să producă schimbări durabile în mediul din România.

Misiunea MaiMultVerde:

Asociatia Mai Mult Verde ofera putere oamenilor și organizațiilor comunitare de a dezvolta soluții pentru o viață de calitate într-un mediu curat și sănătos.

Ce facem?

Proiecte in curs

  1. Pentru o Dunăre cu malurile curate

Timp de 14 luni, vom organiza acțiuni de voluntariat pentru mediu, tabere ecologice, proiecții tematice în școli, o campanie de advocacy la nivel local. Ne propunem mobilizarea comunității locale printr-o campanie de informare și promovarea modelului de bune practici de valorificare durabilă a segmentului vizat pe agenda autorităților locale și centrale.

2. În Aer Liber 

Proiectul În Aer Liber urmărește constituirea și dezvoltarea de comunități urbane pasionate de activități în aer liber și preocupate, în același timp, de protecția mediului. Ne dorim să adunăm în jurul nostru persoane dispuse să participe la acțiuni menite să contribuie la îmbunătățirea calității aerului, prin plantări, acțiuni de curățenie, plimbări cu bicicleta, amenajări de spații verzi, educație în școli, întâlniri cu autoritățile etc.

Ideea proiectului a venit în contextul în care marile orașe din România continuă să se claseze pe ultimele locuri în Europa în ceea ce privește calitatea aerului, fapt îngrijorător din perspectivă de mediu, dar și mai grav prin prisma efectelor asupra sănătății și calității vieții.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.