Asociația Om pe Munte

0
199

Asociatia “OM PE MUNTE” are ca scop implementarea de proiecte de dezvoltare culturala, educationala, sociala, turistica, ecologica si economica in diferite zone de interes pe plan local, national si international.

Obiective:

  • Valorificarea potentialului cultural, social si economic prin implementarea de programe cu caracter ecologic, sportiv, turistic, social, cultural,educativ, stiintific, etc;
  • Facilitarea si realizarea activitatilor de educatie formala si non formala si instruire, prin organizarea de seminarii, cursuri de scurta si lunga durata, mese rotunde, conferinte, dezbateri publice, programe de schimb, etc;
  • Realizarea de activitati de informare, lobby, consultanta, promovare si advocacy, prin organizarea sau participarea la semnarii, conferinte, in domeniul dezvoltarii economice, ecologice, sociale si culturale.

Activitati:

Lumea OM pe MUNTE – O lume minunată!

Alaturi de oameni minunați, au reușit să creeze o lume minunată pentru 23 de copii. O lume total diferită de tot ceea ce au cunoscut ei până atunci.

“Copiii au fost efectiv absorbiți de frumusețea locului în care au poposit, au putut să vadă îndeaproape măreția munților Bucegi și Piatra Craiului, au pășit pentru prima dată pe un pământ care nu mai era întins. Au făcut cunoștință cu dealurile înverzite și văile adânci, printre care iși face loc un firicel de apă, care pe măsură ce coboară spre câmpie își mărește debitul, până se varsă în marea cea mare”.

 

Bucătărie în sălbăticie

Anul acesta, pe lângă activitățile de voluntariat vor organiza în premieră ateliere de gătit în natură, în locuri sălbatice mai puțin cunoscute.

Atelierele „Bucătărie în sălbăticie” se adresează tuturor celor interesați de o experiență culinară autentică. Pentru participare nu există nicio restricție. Trebuie doar să vă doriți să încercați cel puțin odată în viață o astfel de experiență.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.