Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură

1
240

Despre noi

Din dorința fondatorului ei, Mihai Stan, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură a fost înființată în 2013 de „un grup mic de oameni, dar cu dorințe mari”. Astfel, realizările obținute de mica echipă ce formează Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură s-au bazat și se bazează pe foarte multă muncă, seriozitate și profesionalism. Respectând aceste lucruri cu siguranță succesul este garantat.

Încă de la înființare ne-am dorit să reunim sub „cupola” Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură artiști cu renume național și internațional pentru a putea oferi publicului român evenimente culturale de înaltă ținută.

De asemenea, Asociatia a colaborat pentru evenimentele sale cu parteneri importanți atât instituționali, cât și privați: Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Festivalul Internațional „George Enescu”, creart – Centrul de Creație Artă și Tradiție al Municipiului București, Ambasada Republicii Italiene în România, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul Național „George Enescu”, Muzeul Național Cotroceni, Muzeul Colecțiilor de Artă, Muzeul Național de Artă al României, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Filarmonica „George Enescu”, Societatea Română de Radiodifuziune, Orchestrele și Corurile Radio, Librăria Humanitas, Librăria Șt. O. Iosif din Brașov, Biserica Neagră din Brașov.

Evenimente

Prin evenimentele pe care le organizăm ne adresăm în general publicului larg, fără diferențe, ne adresăm melomanilor și iubitorilor de frumos; dar în același timp încercăm să ajungem și la acel public care nu este cunoscător, format, specializat pe muzică clasică. Oferind evenimente de calitate putem câștiga de partea noastră aceste segmente de public. De asemenea, asociația noastră și-a propus să atragă și publicul tânăr, care nu a avut șansa de a vedea una dintre personalitățile muzicale pe una din marile scene ale lumii, însă o poate face prin intermediul Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură. De-a lungul timpului tinerii s-au putut întâlni cu: Viorica Cortez, Leontina Văduva, Uto Ughi, Bruno Canino, Remus Azoiței etc. sau au putut asista la prezentarea unui nou ansamblu de muzică barocă Musica Ricercata, un proiect pe care cel mai valoros dirijor al tinerei generaţii, Gabriel Bebeşelea, l-a lansat în România.

Distribuie:

1 COMENTARIU

  1. Buna seara. Doresc sa devin voluntar al companiei dvs deoarece fiind proaspat bsolventa deocamdata (fara licenta). Doresc sa incerc lucruri noi sa simt curiozitatea si bucuria de a invata lucruri interesante. Fieacare dintre noi are curiozitatea de a invata cum functioneaza lumea in care traim si de aceea doresc sa acumulez cat mai multe informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.