Asociatia Salveaza o Inima

0
81

Cine suntem

Asociația Salvează o Inimă a fost înființată la data de 12 decembrie 2012 cu scopul care îi dă și numele, acela de a salva cât mai multe inimi, de a oferi o șansă în plus la viață acolo unde boala și lipsurile materiale vor să traseze linia unui destin tragic. Profesioniști din diverse domenii, dar și oameni simpli, cinstiți și motivați să ajute sunt implicați în proiectele noastre și stau mărturie faptului că o comunitate altruistă, orientată spre binele comun, poate schimba totul chiar dacă șansele sunt limitate.

Asociatia Salvează o Inimă promovează proiecte cu ajutorul resurselor mass-media, social media si newslleter pe care le are în acest moment. În același timp, vă recomandăm să folosiți și alte metode de promovare, pentru a asigura popularizarea maximă a campaniei de strângere de fonduri.

Vlad Placinta, fondatorul Asociatiei ne ofera mai multe detalii:

Cum ai decis să pornești acest proiect? Ce te-a inspirat să faci asta?

În vara anului 2012, am participat la hramul Mănăstirii Zosin din județul Botoșani unde la finalul slujbei religioase, o familie cu 3 prieteni voluntari împărțeau flyere având ca subiect povestea unui copil cu tetrapareză spastică. Familia cerea ajutor financiar pentru a putea merge cu băiatul la terapii de recuperare medicală în Ucraina. După citirea anunțului, am decis să-i ajut și eu cu un articol pe blogul meu. Apoi am intrat în „culisele familiei” și am văzut prin ce mari greutăți a trecut și câtă nevoie avea pentru a putea oferi copilului terapiile de recuperare, foarte costisitoare.

Voi avea eu posibilitatea de a contacta cu suporterii mei de-a lungul campaniei și după finalizarea acesteia?

Fiecare proiect va avea propria sa pagină, în cazul în care puteți obține acces la o bază de date de donatori implicați în campanie. Puteți scrie, de asemenea, un e-mail de recunoștință, sau o scrisoare de intenție pentru o viitoare cooperare. Prin urmare, vă rugăm să introduceți adresa dumneavoastră de e-mail validă pentru ca noi și susținătorii proiectului dumneavoastră să aibă posibilitatea de a vă contacta.

Cine este responsabil pentru punerea în aplicare a proiectului, în conformitate cu promisiunile făcute față de beneficiar?

Asociația ”Salvează o inimă”  este implicată în dezvoltarea proiectului în verificarea cauzei și în urma ședinței de Consiliu Director se va lua decizia dacă cauza este eligibilă și echipa de promovare va fi disponibilă pentru promovarea cauzei și  pentru strângerea de fonduri.

S-a îmbunătățit calitatea actului medical de stat de când sunteți în acest domeniu? Dar în sistemul privat?

În ultimii 10 ani, mai ales în mediul privat, actul medical s-a îmbunătățit considerabil. Asociația „Salvează o inimă” colaborează cu medici români de top din: neuro-chirurgie, ortopedie, cardiologie și chirurgie generală, care vin în sprijinul pacienților cu tehnologie de vârf.

 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.