Asociația Save Our Paws

0
253

Cine suntem?

Asociația Save Our Paws este o organizație non-profit, non-guvernamentală din Iași, ce are drept scop salvarea și protecția animalelor de pe străzi și din adăposturi. Înființată în 2016 avem o vastă experiență în lucrul cu animalele fără stăpân precum și experiență veterinară specializată.

Save Our Paws experimenteaza tratarea cu izbândă a animalelor, începând de la câini și pisici, la cai, vaci, porci, păsări de curte, până la arici, hamsteri, berze, bufnițe, struți, chiar și cămile și elefanți. În prezent, cazurile care ajung în cabinetul nostru sunt reprezentate, în general, de animale mici, dar asta nu înseamnă că nu suntem dispuși să ajutăm și restul animalelor. Tratăm cu bunătate și dăruire orice animăluț care ne calcă pragul. Îi tratăm chiar și pe cei care nu au avut ocazia să se bucure de un stăpân și le căutăm un cămin călduros și un suflet care să le poarte de grijă.

Ce ne motiveaza?

Pasiunea pentru animale este crezul nostru

Ei se pierd, noi îi găsim,
Ei sunt răniți, noi îi tratăm,
Ei sunt abandonați, noi îi salvăm,
Ei sunt ai nimănui, noi îi facem ai cuiva.

Misiunea noastra

Salvăm câinii și toate celelalte animale care suferă pe străzi și în adăposturi. Misiunea după care ne ghidăm activitatea este aceea de a educa oamenii cu privire la importanța animalelor de companie în societatea noastră și de a reduce numărul de animale fără stăpân prin sterilizarea lor.

 

 

 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.