Asociația Ștergem o Lacrimă

0
69
Asociatia Sterge o Lacrima

Despre noi

Asociația Ștergem o Lacrimă este o organizație non-profit care s-a născut din simplu motiv si necesitatea de a participa foarte activ la îmbunătățirea situației actuale din România: unde, noua din zece copii din mediul rural, trăiesc în sărăcie.

Asociatia Sterge o Lacrima

Ne dedicăm îmbunătățirii condițiilor de viață ale copiilor care fac parte din familiile sărace, prin oferirea de sprijin moral, financiar și educațional.

Misiunea noastră

1. Ajutorarea copiilor abandonati sau cu risc de abandon, a copiilor cu cerinte educationale speciale, a persoanelor aflate in situatii de dificultate sau a persoanelor cu risc de marginalizare si excluziune sociala;

2. Imbunatatirea conditiilor de ingrijire si educatie ale copiilor abandonati sau cu risc de abandon, ale copiilor cu cerinte educationale speciale, deschiderea, functionarea sau administrarea unuia sau a mai multor centre de ingrijire specializata.

Proiectul Masa calda a inceput in luna decembrie 2018, atunci cand oameni sunt mai buni si spiritul Craciunului cateodata poate face minuni!

Pentru noi acest lucru a continuat si suntem in continuare inconjurati de oameni care isi doresc sa faca fapte bune!

Am inceput acest proiect prin a gati personal pentru cele 60 de suflete fara adapost, batrani cu dizabilitati si probleme grave de sanatate, oameni strazii fara adapost si fara nici un venit , dar am sfarsit prin achizitiona de la diverse firme de catering meniurile necesare!

Asociatia Sterge o Lacrima

In decursul anului 2019 am distribuit peste 5760 de portii de hrana calda si acest lucru se datoreaza oamnilor cu suflet mare care au dorit sa contribuie financiar, facand o pomenire pentru cei dragi plecati la ceruri mult prea devreme si binenteles cu ajitorul sponsorilor si a voluntarilor dedicati !

Proiectul continua si in anul 2020 si promitem ca vom avea propia cantina , acolo unde tu poti ajuta sa gatim, poti contribui financiar, poti face ceea ce stim noi sa facem mai bine : fapte bune!

Cum te poți implica?

Asociația Ștergem o Lacrimă este deschisă oricărei propuneri de parteneriat, colaborare sau iniţiativă care vine din partea persoanelor fizice și companiilor interesate de implicarea în proiecte de responsabilitate socială dedicate copiilor.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.