Asociatia Un Pas Spre Educatie

0
213

DESPRE NOI

Asociația Un Pas Spre Educație înseamnă o mână de oameni puși pe fapte mari care s-au hotărât în 2019 că este momentul să se implice pentru comunitatea teleormăneană pentru a aduce o schimbare socială pozitivă. Președintele Asociației este Violeta Zaharia, chimist de profesie.

Am reușit în această perioadă de timp să:
  • Aducem pentru prima dată în Alexandria, pe 15 iunie 2019, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor (INCDFM) pentru a le deschide apetitul copiilor pentru ştiinţă prin experimente inedite și interactive.
  • Organizăm evenimente și spectacole interactive de știință și educative pentru copiii din mediul rural și urban
    • Ateliere de împâslirea lânii la care au participat peste 100 de copii
    • Cel mai reprezentativ eveniment a fost în decembrie 2019, la care au participat Fun Science (Profesorul Trăsnit) și Andrei Oșanu care au bucurat peste 200 de copii din sală. Evenimentele științifice s-au desfășurat și în mediul rural unde au participat peste 500 de copii.
  • Ajutăm pentru 200 de elevi defavorizați cu ghiozdane complet echipate în septembrie 2019
  • Strângem câteva tone de haine pentru copii defavorizați.
  • Din 25 martie 2020, în contextul stării de urgență, am început campania SOS pentru copiii defavorizați, bătrânii izolați la domiciliu și pentru alte persoane vulnerabile din județul Teleorman.  Asociația și voluntarii au donat alimente pentru mai mult de 100 de persoane de la începutul campaniei.

Pentru mai multe informatii accesati acest link.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.