Culcuşuri din anvelope pentru câinii fără stăpân

Culcuşuri din anvelope pentru câinii fără stăpân

Un tanar din Brazilia a reciclat sute de anvelope pentru a face culcusuri pentru cainii fara stapan.

În Campina Grande, Brazilia, există o mulţime de animale fără stăpân, cu 500% mai multe în comparaţie cu persoanele fără adăpost. Pentru a veni în întâmpinarea lor, un artist local a decis să facă ceva pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme care durează de prea mult timp.

Intenţia lui Amarildo Silva Filho a fost să ofere adăpost animalelor fără stăpân şi, în acelaşi timp, să aducă o contribuţie semnificativă la scăderea poluării mediului.

Ideea lui a fost aceea de a găsi anvelope vechi pe care să le transforme în culcuşuri pentru câinii vagabonzi. Mergând pe stradă, Silva a observat că deseori, pentru a dormi, câinii se înghesuiau în anvelope vechi abandonate. S-a gândit să adune mii de anvelope de la depozitele de deşeuri, din parcări şi de pe drumuri. Odată curăţate, vopsite şi decorate, Amarildo coase perne în anvelope, pentru confortul animalutelor.

Amarildo scoate din mediu un număr impresionant de anvelope uzate, care ar fi avut nevoie de peste 80 de ani pentru a se descompune.

Proiectele sale de reciclare şi reutilizare au devenit atât de populare, încât sunt prezentate în şcoli şi în cadrul evenimentelor locale. În plus,.în colaborare cu mai multe adăposturi pentru câinii fără stăpân,.Amarildo a decis să transforme şi să decoreze anvelopele uzate în jardiniere,.vaze şi containere care pot fi incluse în mobilierul stradal,.grădini,.străzi şi parcuri.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.