Ecosia plantează copaci cu ajutorul tău!

Ecosia plantează copaci cu ajutorul tău! Tot ce trebuie să faci este să cauți ceva în browser-ul lor!

Ecosia este un proiect înființat în scopul ajutării mediului. Își dorește reducerea defrișărilor din întreaga lume.

Christian Kroll, fondatorul companiei a înțeles pericolul defrișărilor în urma unei călătorii. “Folosim profitul pe care îl obținem din căutările dvs. pentru a planta copaci acolo unde este cel mai mult nevoie. Obțineți extensia gratuită a browser-ului și plantați arbori cu fiecare căutare.”, afirmă Christian Kroll.

Din anul înființării și până în prezent, proiectul Ecosia a plantat peste 65 de milioane de copaci în 15 țări diferite: Peru, Brazilia, Madagascar, Nicaragua, Haiti, Columbia, Spania, Maroc, Senegal, Burkina Faso, Ghana, Etiopia, Uganda, Kenia, Tanzania și Indonezia.

Peste 2 milioane de copaci pentru Brazilia
Incendiile din Amazon au stârnit o alarmă la nivel global. Ecosia plantează copaci cu ajutorul tău! 
În joc se află distrugerea celei mai eficiente surse de absorbție a dioxidului de carbon din lume( aproximativ 1,5 miliarde tone). Oamenii de știință numesc acest loc „plămânii pământului”. Dacă pierdem Pădurea Amazon, am putea pierde bătălia împotriva încălzirii globale.

 

În urmă devastărilor și incendiilor din pădurea amazoniană, oamenii din întreaga lume caută soluții prin care pot fi de ajutor. Cu Ecosia, pot face asta.

În doar o săptămână de la dezastrele naturale din Brazilia, rata instalării aplicației Ecosia a crescut cu peste 1000%. În următoarele 12 luni, Ecosia va planta încă 2 milioane de copaci.

Copacii vor fi plantați în Pădurea Atlantică care se întinde de-a lungul coastei Braziliei. Această pădure, sau 8% cât a mai rămas din ea, este, înainte de toate, un avertisment pentru ceea ce va deveni Pădurea Amazoniană, dacă nu sunt luate măsuri de protejare diferite.

“Misiunea Ecosia este de a face lumea un loc mai verde, mai bun. Pentru a face acest lucru, lucrăm cu comunități și organizații locale. Ei știu cel mai bine să restaureze echilibrul naturii, protejând în același timp traiul oamenilor” a declarat compania.

Distribuie:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.