Fundatia Trust – Din Suflet pentru Apuseni

0
265

Viziunea Fundatiei Trust – Din Suflet pentru Viziunea noastră

Proiectele de la Fundatia Trust – Din Suflet pentru Apuseni împletesc o legătură universală între cer și pământ. Ele generează o sinergie în perspectiva celor două realități, ancorând-o într-un mod practic în viața noastră de zi cu zi.

La intersecția celor două lumi, suntem noi, oamenii: făpturi create într-un mod tainic, în care e ascunsă sămânța eternității. În măsura în care ne conștientizăm această identitate, acțiunile noastre devin transformaționale pentru cei din jurul nostru. Credem că potențarea acestei energii transformaționale vine din relațiile pe care le construim unul cu altul, ele dau sens, crează conexiuni și fac un nod între cer și pământ.

Prin inițiativele noastre, ne dorim să sădim o schimbare autentică și să fim oameni care au grijă de ceilalți. Iubim nu doar cu vorbele sau limbajul, ci cu faptele și adevărul, răspunzând transparent și autentic nevoilor celor din jurul nostru.

 

Sfera de impact a asociația caritabilă Trust pentru Apuseni

Credem că schimbarea trebuie gândită integrat, deoarece fiecare dintre noi alcătuim un întreg minunat compus din inimă, minte, suflet și trup. Inițiativele derulate de către Fundatia Trust – Din Suflet pentru Apuseni vizează o sferă largă de impact, încercând să abordeze toți cei 4 piloni ai ființei umane.

Punctual, demarăm proiecte care oferă suport:

  • medical, oamenilor cu probleme locomotorii– boala Parkinson
  • financiar și social, oamenilor izolați din munții Apuseni
  • psihologic și educational, copiilor din zone defavorizate
  • cultural și spiritual, pentru cei care doresc să vadă dincolo de ei
Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.