Hope is delicious - voluntariat pentru o masa calda

Hope is delicious – voluntariat pentru o masa calda

Bon Jovi îi ajută pe cei care „trăiesc într-o rugăciune”. Acesta deschide un restaurant pentru studenții de la colegiul, dar si pentru cei mai putin favorizati.

Rock star-ul din New Jersey-ului,.renumit pentru piesele sale sale „Living on a Rrayer” și „Wanted Dead or Alive” ajută din nou. Cea mai buna față al lui Bon Jovi se observă în restaurantele pe care le-a deschis pentru a servi celor flămânzi și fără adăpost o portie de mancare calda. Oricine vizitează JBJ Soul Kitchen este întotdeauna binevenit să ia masa pregătită cu dragoste. Atunci când cineva nu are bani, va oferi ore de voluntariat în schimb.

Săptămâna aceasta, vedeta rock în vârstă de 57 de ani – împreună cu soția sa Dorothea Hurley – și-au deschis al treilea restaurant Soul Kitchen în New Jersey. În campusul Universității Rutgers, studenții cu venituri mici vor putea servi un o masa calda. Hope is delicious – voluntariat pentru o masa calda

Bon Jovi a spus că obiectivul din spatele locației Rutgers este „să joace un rol în atenuarea insecurității alimentare în rândul studenților și să le ofere sprijinul de care au nevoie pentru a-și îndeplini visele.”

Meniul oferă ingrediente provenite de la surse locale și oferă mai multe metode de plată – plătiți cu ce puteți, plătiți ceea ce doriți, vă oferiți voluntar sau plătiți-l înainte. Aceasta structură este menită să creeze un sentiment de comunitate, respect și demnitate, precum și caritate printre comunitățile locale.

Alte locații precum aceasta sunt: JBJ Soul Kitchens în Toms River, New Jersey și Red Bank, NJ. Potrivit site-ului, până în prezent, peste 105.000 de mese au fost servite, 46% dintre mese, fiind plătite prin voluntariat, iar restul de 54% cu donații.

La ultima sa mare deschidere, Bon Jovi a spus că nu intenționează să oprească în curând extinderea serviciului alimentar.

Accesați site-ul său web, JBJsoulkitchen.org de unde afla mai multe informații.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.