Mega Image – Mănânc corect sunt Mega sănătos

0
344
Mega Image - Mănânc corect sunt Mega sănătos

Mega Image – Mănânc corect sunt Mega sănătos

Mega Image face un pas mai departe în implicarea pentru încurajarea unui stil de viață sănătos în rândul generațiilor tinere prin programul Mănânc corect, sunt Mega sănătos, care oferă copiilor din clasele primare sesiuni interactive de educație pentru o alimentație echilibrată.

Pentru acest an școlar, programul este realizat de Mega Image în colaborare cu medicul nutriționist Mihaela Bilic și invitați speciali, alături de care copiii vor putea descoperi, prin intermediul unor sesiuni video scurte și metode de învățare atractive (inclusiv experimente științifice), ce înseamnă să mănânce corect, echilibrat și sănătos pentru a avea un organism plin de energie.

Programul de educație pentru o alimentație sănătoasă, ajuns la a treia ediție, se împarte în cinci sesiuni video, ce vor fi disponibile online, de-a lungul cărora copiii vor face descoperiri despre lactate, despre carne și pește, legume și fructe, dar și dulciuri, făinoase și cereale.

Fiecare temă este dezbătută de Dr. Mihaela Bilic alături de un copil, în cadrul unei sesiuni video de 10-15 minute, care cuprinde activități practice, informații utile despre alimentația sănătoasă, dar și un experiment realizat împreună cu Profesorii Trăsniți, pe care copiii îl pot pune în practică acasă.

Suntem responsabili de formarea generațiilor tinere și de a-i sprijini pe cei mici să înțeleagă reguli simple, de bază pentru a mânca sănătos.și.a face alegeri alimentare corecte în viitor,.înțelegând astfel cât de importantă este alimentația pentru propria sănătate.

Continuăm programul Mănânc.corect, sunt mega sănătos, axat pe nevoile copiilor, cu multe activități practice și experimente haioase, explicând astfel,.prin joacă,.noțiunile abstracte ale științei. Copiii au nevoie de un limbaj apropiat lor,.de un proces educațional interactiv în care să fie implicați,.de activități diverse care să le capteze si mențină atenția,.iar educația experiențială vine în sprijinul tuturor acestor aspecte. Prin acest program,.ne așteptăm să fie asimilate ușor noțiunile de bază despre ce înseamnă o alimentație.sănătoasă.și.beneficiile acesteia,.astfel încât copiii de azi sa beneficieze de o educație alimentară corectă,.utilă pentru adulții de mâine”,.spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare, e-commerce și sustenabilitate Mega Image.

Cele cinci sesiuni video din programul Mănânc corect, sunt Mega sănătos vor fi publicate online, pe canalul de YouTube al Mega Image, în perioada 28 octombrie – 25 noiembrie 2021, putând fi urmărit câte un episod pe săptămână, în fiecare zi de joi.

Prima sesiune video, Descoperiri despre lactate, este deja online astăzi, la startul programului.

În urma parcurgerii celor cinci filmulețe, copiii vor putea înțelege mai bine ce trebuie să conțină o farfurie sănătoasă, care sunt alimentele de bază, ce conțin acestea și care este porția corectă zilnică, dar și cum contribuie alimentația echilibrată la starea de bine și o viață sănătoasă. Mega Image – Mănânc corect sunt Mega sănătos

Programul „Mănânc corect, sunt Mega sănătos” este parte din strategia Mega Image de dezvoltare durabilă și sustenabilitateUn pas mai departe,.fiind una dintre inițiativele educaționale care au ca obiectiv principal inspirarea generațiilor tinere să mănânce corect și echilibrat pentru un organism plin de energie și un stil de viață sănătos. Un pas mai departe include,.alături de alimentația sănătoasă,.și alte zone de implicare: prevenirea risipei alimentare, reducerea consumului de plastic și a impactului asupra mediului și climei.

Programul de alimentație sănătoasă a fost lansat în 2019, în scoli, an în care au participat peste 20.000 de elevi din clasele pregătitoare și I – IV din 100 de școli din 7 orașe din țară: București, Brașov,.Constanța, Cluj-Napoca,.Târgoviște,.Ploiești și Giurgiu.

Programul a continuat și în anul școlar 2020-2021, prin evenimente online transmise live, alături de medicul nutriționist Mihaela Bilic și creatorul de conținut Bogdan Techeș.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.