„Adoptă un copac!” lansează ediția de primavară

Metropolitan Life anunță plantarea unei păduri de doua hectare.

Metropolitan Life, una dintre cele mai importante companii de asigurări de viață și pensii private din România, alături de Asociația Pădurea Copiilor, anunță plantarea unei păduri de două hectare. Va fi plantat un copac pentru fiecare poliță individuală de asigurare de viață încheiată în anul 2020. Arborii au fost plantați în comunele Gârbovi și Colelia din județul Ialomița. Metropolitan Life anunță plantarea unei păduri 

Parteneriatul cu Asociația Pădurea Copiilor ne bucură foarte mult și este un demers asociat ADN-ului de protecție al companiei Metropolitan Life și viziunii asupra protejării vieții și comunității. Plantăm câte un copac pentru fiecare poliță individuală de asigurare încheiată în anul 2020. Este un pas firesc pentru ocrotirea mediului,.dar și o reconfirmare a angajamentului nostru pentru comunitatea din care facem parte..suntem aici de peste 21 de ani și vom vedea aceste păduri crescând pentru generațiile viitoare”,.declară Carmina Dragomir,.CEO Metropolitan Life.

Schimbările climatice prezintă un risc urgent la nivel global și este responsabilitatea tuturor să joace un rol activ în identificarea soluțiilor potrivite. Prin acest proiect,.Metropolitan Life sprijină bunăstarea individuală și familială,.în completarea protecției financiare oferite de produsele de asigurare de viață.

În România,.Metropolitan Life și Fundația MetLife se implică în programe de responsabilitate socială, precum cele de educație financiară, de educație în sănătate și incluziune socială,.adresate persoanelor din medii defavorizate. În anul 2020, Metropolitan Life a sprijinit sistemul de sănătate cu peste 1.100.000 lei pentru a veni în sprijinul medicilor, cadrelor militare și polițiștilor care luptă în prima linie împotriva epidemiei de coronavirus COVID-19, în România. Compania va continua să se implice în proiecte de susținere a comunității locale, completând sprijinul educației financiare și a incluziunii sociale cu acțiuni pentru protejarea mediului, menite să susțină în anii următori scăderea emisiilor de dioxid de carbon din țară.

Suntem deosebit de bucuroși că Metropolitan Life se alătură acestui proiect de suflet: înființarea de păduri în 100 de comunități din regiunea Sud-Muntenia. Această zonă poate deveni un scut de apărare împotriva schimbărilor climatice,.dar este insuficient finanțată pentru împăduriri și conservarea biodiversității. Cu o recomandare științifică de minimum 20% fond forestier pentru zona de câmpie,.cele șapte județe ce înconjoară Bucureștiul ating cu greu o medie de 2,5-5%, făcând eforturile noastre și mai urgente. În 2020, în ciuda incertitudinii cauzate de pandemia de COVID-19,.am reușit să plantăm arbori pentru pădurile viitorului în cinci noi comunități din județele Ialomița și Prahova: Colelia,.Ghighiu, Berceni,.Florești și Dumbrăvești. Știu că oricare va fi viitorul umanității, vom avea nevoie de păduri pentru a exista și de bucuria de a fi în preajma lor pentru a trăi!“, spune Teodora Alexandra Pălărie, Președintele Asociației Pădurea Copiilor.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.