Promovare proiecte voluntariat

Promovare proiecte voluntariat:

Vrem schimbare și știm că aceasta începe cu fiecare dintre noi! Întocmai de aceea ne-am gândit să creem un spațiu unde putem promova toate lucrurile bune care se întâmplă, dar care rămân nespuse. Ne dorim să vă facem cauzele și proiectele auzite. Fie că sunteți voluntari, faceți sau nu parte dintr-o organizație non-guvernamentală ori reprezentați o companie care are un proiect CSR, aici veți putea face schimbarea posibilă.

Credem în puterea fiecăruia de face bine și susținem exemplele pozitive pe care ni le oferiți. Așadar, vom încerca să facem cunoscute cât mai multe fapte bune! Voi veniți la noi cu ideea/proiectul și noi le promovăm.

Există bine în lume, există bine în România, iar noi suntem aici pentru a-l scoate la suprafață! Tu ce fapta bună ai făcut astăzi?


Promovare proiecte voluntariat:

Proiecte ONG – în această secțiune vei găsi proiecte în care te poți implica. Poți participa ca voluntar sau poți dona. Ne ajută și un simplu share.

Apasă pe “Am o idee” și împărtășește-ne gândul ce ar putea aduce o schimbare pozitivă. Nicio idee nu e prea năstrușnică și niciun proiect nu e prea mic.

Butonul “Promovează proiect!”  îți va permite să ne spui despre lucrurile pozitive făcute de tine sau de prietenii tăi. Noi vom încerca să vă ajutăm, făcând cât mai cunoscută cauza voastră. Astfel, vă vor crește șansele de a aduna voluntari sau de a strânge fonduri.

Echipa vreauschimbare.ro va evalua tot ce ne trimiteți și vă va contacta pentru a vă stransmite care sunt următorii pași.


Dacă vrei să aflii ce lucruri bune se mai întâmplă în România și în lume, aruncă o privire în secțiunea “Știri“.