Sterilizare a cainilor si pisicilor

0
209

Sterilizare a cainilor si pisicilor

Animal Society și partenerul său, Four Paws International, au semnat o colaborare importantă cu Consiliul Județean Ilfov, care presupune derularea unor campanii de sterilizare a cainilor și pisicilor de rasă comună, dar și programe de informare cu privire la comportamentul responsabil față de acestea.

Este un proiect important și le mulțumim celor de la Protecția Animalelor Ilfov și Consiliului Județean Ilfov pentru alegerea unei soluții civilizate, umane, sustenabile în vederea rezolvării problemei înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună. Până la rezolvarea definitivă a problemei, mai sunt mulți pași de urmat, însă suntem încrezători în această inițiativă, pe care o susținem și o promovăm ca model de urmat și pentru alte administrații locale. Îi invităm pe cei din Măgurele, Clinceni și Snagov să acționeze responsabil și să beneficieze de aceste campanii ce le sunt puse la dispoziție gratuit, pentru binele animalelor și pentru bunăstarea comunităților din care fac parte.” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society.

Nu voi tolera niciodată eutanasierea câinilor. De ce să omorâm niște ființe pentru că noi, oamenii, nu suntem capabili să avem grijă.de ele? Mereu le spun primarilor din județul Ilfov: nu cad câini din cer. Avem câini pe străzi pentru că nu ne sterilizăm animalele de companie.

Campanie de sterilizare gratuită - Animal Society

Mulțumesc enorm echipei Animal Society pentru că ne dau șansa să organizăm aceste campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici!

Îi încurajez pe ilfoveni să sune și să își programeze animalele,.în cadrul acestor campanii. Dacă vrem să trăim într-o comunitate trebuie să punem cu toții umărul și să ne implicăm cu adevărat.” – Hubert Thuma, Președinte, Consiliul Județean Ilfov.

Echipa de medici veterinari Animal Society va fi prezentă în Măgurele (Strada Bujorilor nr. 4), în perioada 21-25 februarie,.în Clinceni (Strada Principală, nr. 107 C – Casa de Cultură Clinceni), între 28 februarie și 4 martie și în.Snagov (Strada Aleea Islaz, nr. 3, în spatele Primăriei Snagov),.între 7 și 11 martie.

 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.